6 WordPress-plugins för att få fler prenumeranter via e-post

pippity

han marknadsföring va e-post är ett av de bästa verktygen för att förbättra konverteringar och andra förväntade resultat, men det krävs lite hjälp för att skapa en bra lista med kunder. Tja, tack vare Social Media Examiner har vi ett uttryck för denna hjälp i ett halvt dussin användbara plugins för att locka konsumenter, för även om kvalitetsinnehåll är nyckeln till den nya SEO, är det till liten nytta om det inte säljs effektivt. Här är de:

Pippity

Pop-ups eller popup-fönster har utvecklats för att visa relaterat innehåll, populära artiklar, digitala gåvor (som e-böcker) eller andra produkter, vilket undviker att öppna irriterande nya fönster med animationer. Blixt. Pippity är ett plugin specialiserat på den här uppgiften, med eleganta design att välja mellan, statistik och många anpassningsalternativ. Kostnaden börjar på 49,00 US $ för endast en webbplats (36,75 $ med pipzoom-kupongen), men om det är ett problem har Tripwire Magazine samlat in cirka tjugo liknande plugins, många av dem gratis.

ViperBar

Hellobar är den som rekommenderas i Social Media Examiner men dess pris / klick-förhållande kanske inte är lika slående för de flesta, så vi har ett intressant helt gratis alternativ som heter ViperBar. Vad det gör är att du kan konfigurera en färgstark och iögonfallande stapel längst upp på webbplatsen för att dela ett meddelande, bjuda in tittare att lämna sin e-post och sitt namn för att prenumerera på publikationer eller ta emot något (via en länk) eller någon annan liknande idé. Kan kombineras med Aweber, Mailchimp och Feedburner för bättre kampanjer.

Kommentar omdirigering

Som titeln visar är det ett plugin för att omdirigera användare som lämnar kommentarer till en ny sida: the fanpage på Facebook, en speciell del av sociala medier med länkar för att följa webbplatsen på andra sätt, återigen en digital gåva eller helt enkelt en tack-sida för att tacka – värt redundansen – till en sådan användare för att ha tagit sig an att lämna din åsikt. De har ett tydligt exempel i Outspoken Media.

WP-Leads

Så enkelt som en extra kryssruta men med otrolig funktionalitet som, som diskuterat i små och medelstora företag, syftar till att döda två fåglar i ett stenkast: dra nytta av de uppgifter som anges i kommentarfältet för att spara besökare behovet av att ange dem om vill prenumerera på nya inlägg. När du har klickat på den klassiska knappen Kommentar, lägg automatiskt till din e-post i listan som webbplatsägaren vanligtvis använder (stöder MailChimp, Constant Contact och SalesForce).

OptinSkin

Vad är bättre att locka abonnenternas uppmärksamhet än en superoptimerad form med en elegant mall. Både för att sätta i slutet av vissa poster eller för att placera det som en banner i sidofältet, med Optinskin reduceras tiden i design och programmering till några klick som visar resultaten på några sekunder. När det gäller funktionalitet är det naturligtvis inte begränsat till ett par textinläggsfält, det innehåller även analytiska verktyg för konverteringar, kompatibilitet med andra system (Feedburner, AWeber, Mailchimp, ConstantContact, bland andra), total anpassning av elementen (perfekt även för att marknadsföra e-böcker) och mer liknande de som visas i din reklamfilm. Det kostar $ 47.

DiggDigg

De flesta av dem borde säkert redan ha sina typiska knappar på sina webbplatser för att dela posterna på sociala nätverk, en av de bästa trafikkällorna, så det finns ingen anledning att rekommendera ett sätt att visuellt markera dem på sidan, till exempel med en bar som alltid är flytande närvarande (oavsett skrolla, i vilken artikel som helst på Mashable.com kan du se en liknande i drift). DiggDigg är en av de mest effektiva plugins som låter dig fånga fler besökare med en av dessa slående kraftfulla barer som är kompatibla med upp till 24 olika sociala nätverk och tjänster.