6 tjänster för att få ut mer av Gmail

cloudmagic

Förutom de intressanta alternativen som vi hittar i Labs-sektionen, Gmail, trots sin goda utveckling i hastighet, integration med andra Google-applikationer, lagring, säkerhet, filter och kampen mot SPAMDet verkar fortfarande sakna lite effektivitet när det gäller hanteringsverktygen i vår e-post. Lyckligtvis finns det idéer från tredje part som med deras tjänster lyckas ge dig den hjälp som vår minimalistiska inkorg kräver.

Tja, tack vare hjälp av TechCrunch här är några av de bästa:

CloudMagic

En tjänst som som webbläsartillägg och som app Mobil tillåter sökningar på Twitter, Microsoft Exchange och Google-applikationer (Gmail, Kalender, Docs -now Drive-) samtidigt. Förhandsvisningar och otrolig hastighet är dess största funktioner.

MailPilot

Markera för granskning senare, Markera som komplett och Lägg till i kalendern, tre enkla knappliknande funktioner som motsvarar tidsbesparande timmar med att kategorisera meddelanden på det konventionella och passande sättet visas som ett effektivt verktyg för uppgiftshantering och saker att göra.

Boomerang för Gmail

Att schemalägga meddelanden och hantera varningar och påminnelser beroende på om de har svar eller inte. Den har en administrationspanel och den kommer också i form av webbläsartillägg som ändrar inkorgen för att lägga till sina knappar, men tyvärr är den bara helt funktionell med engelska konton.

SaneBox

Återigen, även om vi redan har pratat om de bra sakerna med Gmail-filter, med SaneBox tar de lite mer vikt. SaneBox kommer att ha ansvaret för att skapa dem på ett sådant sätt att alla värdelösa elimineras eller lämnas åt sidan – även för att censurera avsändare för livet med sin mapp SaneBlackHole-.

AwayFind

Juan Diego nämnde det redan för länge sedan. Det är ett varningssystem som varnar så snart en brådskande e-post anländer via meddelanden via SMS, som ett samtal, i form av en tweet, via snabbmeddelande eller som meddelanden från Android och iPhone (med dess appar). Som de nämner i sin kampanj, så att du slutar trött på att kolla in inkorgen var 5: e minut.

Smartr Inbox för Gmail

Slutligen ett sidofält med information och uppdateringar om kontakter på sociala nätverk (Facebook, Twitter, Linkedin) som vi interagerar med via e-post. Förutom den visuella delen som sticker ut för sina utbytbara färger och hur bra den passar till höger om inkorgen, fungerar den som klient för posta direkt och visar upp till statistik över antalet meddelanden från avsändaren som granskas. Som om det inte var tillräckligt har det också mobila applikationer.