6 program för att hantera medarbetarsemestrar

captura-47

Om du behöver ett kalkylark eller ett dåligt papper som hänger på kontoret för att hantera semestern för de personer som arbetar i ditt företag, ta en titt på dessa lösningar som vi presenterar idag:

– getdeckchair.com: Finns endast på engelska och utan en gratis version, det är ett mycket nytt alternativ som möjliggör hantering av semestrar på ett enkelt sätt, med en struktur som anpassar sig till mobiltelefoner omedelbart. Det kostar cirka 20 euro per månad med obegränsade användare.

– woffu.com: Lösning på spanska, gratis för upp till 7 användare (men med 7 anställda är det inte särskilt nödvändigt att ha ett semesterhanteringssystem), det är en av mina favoriter, både vad gäller användbarhet och funktionalitet. Från 7 anställda kostar det 0,9 euro per användare och månad. Här förklarar vi det mer detaljerat.

– 23robots.com: Lösning som vi berättade för nästan tre år sedan, finns på spanska och är gratis för upp till 15 användare, med en kostnad på cirka 0,3 euro per månad för varje anställd efter denna gräns.

– whosoff.com: Vi berättade om henne 2007, så hon har mer än sju år av livet. Det är en lösning på engelska med mobila versioner, som har priser från 17 euro per månad för ett team med tio anställda, vilket gör det till en av de dyraste (även om det också är en av de äldsta).

– Timetastic: Lösning för webb och mobil som för 0,5 euro per månad för varje anställd erbjuder ett av de mest kompletta alternativen i sin kategori. Endast på engelska.

– leavewizard.com: En annan klassiker, skapad i Storbritannien, som tillåter hantering av semestrar till priser på cirka 10 euro per månad för en grupp på 10 anställda. Det finns inte heller på spanska.

Du kan utöka listan i kommentarerna.

Extra:

– SesameTime: 9 euro per månad för fem anställda … det är ingen billig lösning (om vi jämför det med resten av tidigare alternativ), men det är på spanska och det är ganska komplett. Det inkluderar närvarokontroll, semesterhantering, kontroll av avbokningar och ledighetsdagar och skapande av avdelningar.