6 gratis onlinekurser för att lära sig fotografering

6 gratis onlinekurser för att lära sig fotografering

Vi har redan delat olika online-resurser som de som vill komma in i fotograferingsvärlden kan ta hänsyn till, till exempel olika kurser på spanska som vi kan ta hänsyn till.

Efter samma dynamik delar vi idag olika gratis fotograferingskurser som vi kan hitta på Udemy:

Fotografering: Ditch Auto – Starta fotografering i manuell är en kurs för dem som har en rflex-kamera och vill bekanta sig med alla dess funktioner och potential.

Karl Taylors GRATIS fotograferingskurs dedikerad till DSLR. Med olika videor och PDF går det igenom dess olika egenskaper, liksom tricks för att dra nytta av alla dess fördelar.

Photography Studio Lighting On A Budget fokuserar på de verktyg och tillbehör som behövs för en iscensättning, samt tekniker att överväga.

Använda en fotografisk ljusmätare Det är ett annat förslag som behandlar ämnet för utställningen på fotografiet, med fokus på tillämpningen av ljusmätaren.

Följande kurser kan fungera som ett komplement till vårt arbete som fotografer:

Skapa en underbar fotograferingswebbplats med SmugMug på 90 minuter. Den här kursen lär oss hur man skapar en webbsida för att exponera våra fotografier online.

Forrest Girl – Photoshop-retuschering I de olika avsnitten diskuteras några knep och tekniker att tänka på vid retuschering av fotografier.

Sex olika förslag som vi kan njuta av gratis bara genom att skapa ett konto på Udemy.

Bild: Shutterstock.com fotografi