supertruper

6 fantastiska Android-appar för att skapa shoppinglistor

supertruper

Eftersom vårt minne kan förråda oss kan allt som involverar stora listor över saker att göra eller uppnå underlättas med hjälp av dess registrering i en korrekt applikation. Detta är fallet med inköp relaterade till mat och hem, produkter som, även om de tenderar att komma ihåg och i bästa fall noteras, inte alltid uppnås i sin helhet, både för att de inte har tillräckligt med planering eller de kommer till glöm något i sista stund.

Tja, idag granskar vi ett halvt dussin bra alternativ i form av Android-applikationer för att hantera våra långa, viktiga och oundvikliga inköpslistor:

1. Supertruper

Nyckeln till Supertruper är dess omfattande rekord av produkter och priser från stormarknader i Spanien, Mexiko, Chile och Colombia, användbart för att jämföra priser mellan olika butiker och lägga till personliga listor. Bara genom att skanna streckkoden på ett föremål kan vi omedelbart lägga till det i en lista som tar sin prisreferens och namn från en så enorm bas, jämn, berikad med användarrekommendationer. På samma sätt kan de som inte visas läggas till manuellt.

2. myShopi

När det gäller den specifika registreringen av artiklar är den mer begränsad eftersom den knappast samlar in register över butiker i USA, Spanien och andra länder i Europa. Det överträffar dock de andra för den lätthet som du kan lägga till hundratals generiska produkter som kommer att åtföljas av deras respektive bild (mycket väl organiserad, faktiskt självkategorisera i personliga listor). De kompletteras med de förutbestämda listorna (för inköp i apotek, järnaffär, trädgårdsmästare etc.), röstigenkänning för att lägga till artiklar och möjligheten att skicka den resulterande listan via SMS eller emaiL.

3. Ut ur mjölk

Out of Milk är ett riktmärke i denna typ av applikation på grund av dess elegans och fullständighet: inköpslista, skaffelista (för att registrera vad som är hemma och bara köpa det som behövs), att göra-lista, röstigenkänning för att lägga till föremålen (även om manuellt eller med förslag i din databas också enkelt kan läggas till, valfritt, tillsammans med antalet enheter, typ och pris), läsning av streckkoder, påminnelser, färgkategorier och totalpris som genereras direkt, bland många andra funktioner.

4. Shoppinglista

Ett enkelt alternativ och med utseendet som mest liknar det klassiska fysiska papperet som produkterna att köpa vanligtvis skrivs ner på. Namnet på varje produkt kan läggas till manuellt eller genom streckkoden, det är möjligt att sätta ihop flera listor, det har påminnelser och högst upp visar det oss en vagn med inköpsförloppet. Produkter kan omorganiseras, åtföljda av deras respektive priser och enheter, och skickas via e-post i den resulterande listan (i TXT).

5. Evernote

Med Evernote kan du arbeta bekvämt, genialt, produktivt och synkront mellan dussintals olika enheter tack vare dess många verktyg för att hantera multimediamaterial av alla slag: foton, recept, näringsguider, webbplatser relaterade till specifika dieter osv. Utan att gå längre är listorna med kryssrutor tillräckliga för att skapa en lista över objekt som ska uppnås genom att markera de som redan ingår i supervagnen.

6. Google Drive

Med applikationer för flera enheter och deras omedelbara synkronisering, förutom att konton är lätta om till exempel priserna på varje produkt matas in vertikalt, kommer Google Drive-kalkylblad att vara till stor hjälp för att hålla fullständig kontroll över artiklarna vad man ska få och pengarna som måste investeras i dem.