500px lanserar sin officiella applikation för Android

500px lanserar sin officiella applikation för Android

Så småningom har 500px blivit en utmärkt fotografisk plattform där vi kan dela vårt eget arbete och få tillgång till det arbete som andra fotografer tar med sig till plattformen. Och om användarna också är användare av Googles mobilplattform har vi tur. Och det är att 500px just har lanserat sin egen officiella applikation för Android, som finns både på Google Play och i de alternativa onlinebutikerna Kindle App Store och GetJar App Store.

Den officiella applikationen för Android tar den grundläggande kärnan som finns på den bitna äppleplattformen och är också anpassad för att användas både i smartphones som i tabletter, vilket möjliggör användning från Android version 2.2 och framåt.

Med 500px-applikationen kan användarna komma åt våra konton och till och med skapa dem om vi ännu inte har skapat dem och kunna använda Facebook för det. Dessutom kan vi undersöka fotografierna under olika kriterier, filtrera efter kategorier, utföra fullständiga sökningar, se fotografier i full storlek och utan distraktioner, rösta på dem, lägga till dem till favoriter etc.

Utan tvekan, bra nyheter för 500px-användare som också är från Android-plattformen, så nu återstår bara att ha högkvalitativa skärmar i våra terminaler för att njuta av bilderna i all sin prakt.

Länk: 500 pixlar på Google Play | Gå: Officiell post