50 miljoner mer för Flipboard, världsledande inom digitala tidningar

flipboard

Det finns mycket konkurrens på denna nya marknad. Nyhetsläsare i tidningsformat är den nya modeflickan, stora som Zite, giganter som Google, med sina förnyade Strömmar, Pulse News … men få har storleken på den allestädes närvarande Flipboard (flipboard.com).

Nu finns det ett rykte om att de håller på att göra 50 miljoner fler investeringar (för två månader sedan skrev de redan in 50 miljoner dollar), vilket kommer att göra Flipboard till ett av de projekt som de investerat mest i och nå 160 miljoner dollar, som diskuteras i VentureBeat.

Även om nyheterna ännu inte har bekräftats, har rykten börjat med den här artikeln från tidningen Fortune, med data från en oidentifierad intern källa, en tidning som inte är särskilt vänlig att avslöja data utan en bra grund.

Flipboard har redan 85 miljoner läsare varje månad, läsare som satsar på detta ursprungliga sätt att konsumera information, speciellt utformad för mobiltelefoner och surfplattor, som har Spanien och Brasilien bland de tio länder som har de mest lojala användarna i sin databas. Värdet på företaget överstiger redan 800 miljoner dollar, och det ser inte ut som att det vill sänka det värdet. Vi kommer säkert att be mycket om Flipboard under 2014.