5 spel för PlayStation 4 som premiär i slutet av månaden

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Stora utgåvor kommer till PlayStation 4 de sista dagarna i denna månad. Bland alla kategorier har vi observerat 5 bra leveranser som kommer att säljas för att tävla och försöka avsluta året som det bästa i sina sektorer. Leveranser av roll, strategi, action och äventyr är det mest omtalade under de senaste veckorna, och av den anledningen kommer vi att namnge ett videospel i varje kategori.

Dess utvecklare har redan allt klart för att debutera dem på konsolen som skapats av Sony. Här kan du se vad de handlar om, vilken dag de släpps och deras försäljningspris.

Nioh Honor Revolt

Detta är den andra DLC av Nioh, som den här gången hoppas få samma framgång som den första delen som släpptes i februari i år. RPG upprätthåller essensen av samurai i länderna i Osaka, en plats där du tillsammans med krigaren William måste slåss mot Sanada Yukimura och andra krigare. Nya och bättre verktyg, vapen och fiender har lagts till som försöker besegra svärdsmannen. Spelets utvecklare är Koei Tecmo Games, och dess distributör är Sony Interactive Entertainment. Försäljningspriset är cirka 55 euro och detsamma kommer att lanseras den 25 denna månad.

Aven Colony

Detta är ett strategispel utvecklat och producerat av Mothership Entertainment, ett företag som har lyckats skapa en titel som inför oss i en värld utanför solsystemet. Genom att flytta till en avlägsen framtid kan vi gradvis skapa civilisationen och infrastrukturen i vårt nya hem. Men det är inte så enkelt, för du måste bekämpa hundratals hot för att skydda din integritet och andra medborgares. Strategi är avgörande i detta science fiction-universum som liknar Avatar. Lanseringen är planerad till tisdag 25. Du kan köpa den för 24,95 euro i olika digitala butiker.

Fallen Legion: Sins of an Empire

Fallen Legion är ett videospel med mekanik och en tvådimensionell aspekt där vi kommer att ha kontroll över prinsessan Cecille och hennes stridsarmé. I spelets spår och världar kan vi aktivera kombinationer av alla slag och enligt de förmågor som varje spelare har. Premiären på PS4 är också planerad till tisdag 25 till ett pris av cirka 20 euro.

Sundered

Det är ett action-äventyrsspel utvecklat av Thunder Lotus Game och distribueras av PlayStation Network med plattformar nedsänkta i en overklig värld full av djur och monster. Vi kommer att ha befäl över Eshe, en resenär som har som uppdrag att fly från allt som väntar på honom med hjälp av mystiska verktyg som kommer att presenteras när vi går igenom hans nivåer. Resultatet av denna titel kan sluta på olika sätt, allt baseras på spelarens prestanda och färdigheter. Sundered släpps fredagen den 28 juli till ett pris av 19,99 euro.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Visst är denna titel känd för mer än en, eftersom premiären inträffade på PC förra året. Shadow Tactics är ett strategi- och actionspel som tar oss några århundraden tillbaka, speciellt år 1615. Stealth ligger vid den tiden och kommer att vara det mest kraftfulla vapnet för att hitta Kage-Sama. I äventyret måste vi agera som riktiga ninjor, för detta kommer vi att få hjälp av 5 expertkrigare inom spionage och professionella mord. Premiären av Shadow Tactics kommer att äga rum fredagen den 28 juli och kommer ut på PlayStation 4 till ett pris av 44,95 euro.