5 nya gratis onlinekurser från University of Navarra

universidad de navarra

University of Navarra har presenterat en serie gratis och onlinekurser som vi kan ta hänsyn till bland månadens förslag.

Några av de alternativ de presenterar är på spanska, till exempel Redaccin en Internet. En kurs som visar hur vi kan utnyttja fördelarna med webben för att exponera innehåll på ett tydligt, exakt och roligt sätt. Pandemier: nya virusinfektioner är ett annat förslag som analyserar ursprunget till olika virusinfektioner och alla frågor kring dem med hänsyn till de senaste vetenskapliga studierna.

Vi har också två förslag på engelska: Logik och paradoxer som analyserar punkter som lögnare paradox, Sorites paradox, parakonsistent logik, bland andra. Och lagens liv som ska införas i analysen av det amerikanska rättssystemet, som täcker olika aspekter genom de tio enheter som utgör kursen.

Och som en förhandsvisning av de MOOC som rekommenderas för följande månad, hittar vi Undervisning i samråd och sjukhusmiljö, en kurs som planeras starta den 5 december som syftar till att förbättra undervisningsförmågan hos dem som är involverade i utbildning och hjälp av studenter i medicin.

Alla kurser som vi har nämnt kommer att undervisas via CourseSites-plattformen, så vi måste skapa ett konto för att registrera oss för de förslag som har varit intressanta för oss.