5 Chrome-tillägg för att schemalägga möten och möten

sshot-19

Schemalägg att-göra-listan, en viktig punkt i god personlig organisation, både på arbetsplatsen och även i studentområdet. Men vem har inte glömt en händelse? Det är saker som ständigt händer, även om de kan minskas om vi använder något av de verktyg som vi tar med för alla.

Om du behöver lite hjälp för att planera möten och evenemang av något slag, lämnar vi dig här 5 helt gratis Chrome-plugins som har ett perfekt gränssnitt för att vara värd för all information och datum som behövs för att komma ihåg dagen och platsen där du ska delta.

1. Google Kalender: husets specialitet, pionjären när det gäller att schemalägga alla slags evenemang. Med Google Kalender kan du skapa en ny påminnelse med hjälp av kalendern på tilläggsikonen längst upp till höger. Från valfri flik är det möjligt att skriva alla typer av möten per timme eller per dag. Denna applikation integrerar också möjligheten att lägga till platsen för någon punkt där evenemanget kommer att äga rum. Dessutom är det programmerat att visa en orange ikon i händelse av att ett möte är schemalagt och en annan redan är schemalagd.

2. Pi påminnelse: Vi hittar en förlängning som inte är så känd, men som vi gillade på grund av det stora antalet verktyg som den erbjuder från dess ikon. Pi Reminder öppnar en flik med utmärkt grafik så att alla kan skapa och dela att göra-listan under dagen, veckan eller månaden. Dessutom är applikationens höjdpunkt integrationen med andra verktyg: Google +, till exempel, där det erbjuder möjlighet att importera data av intresse. På samma sätt har den en enkel och mycket lättanvänd tidslinje, så att vem som helst kan hantera den utan problem.

3. UberConference Extension: Ett annat mycket bra alternativ för att lagra listan över väntande händelser. UberConference är också utformad för att importera data från Google Kalender och gör det möjligt för användaren att välja dag och tid som motsvarar mötet eller den väntande uppgiften och sedan fylla i titeln och beskrivningen. efter det kommer anteckningen att vara klar. Dessutom har den en färgpalett som användaren kan lägga till påminnelsen, som kan vara privat och offentlig.

4. Kalender och nedräkning: Om vi ​​vill ha en förlängning som visar oss den årliga kalendern för att planera händelser på kort, medellång och lång sikt, är Kalender och nedräkning det perfekta alternativet. Användaren kan skapa en anpassad händelse med olika alternativ. Det rapporterar också avståndet och tiden mellan en anteckning och en anteckning och har en räknare för att veta hur många dagar som återstår för varje möte. Dess användning är huvudsakligen avsedd för dem som vill schemalägga resor, långvariga arbetsdagar och presentation av stora universitetsprojekt.

5. Assistent.to: Vi avslutar listan med ett verktyg för att schemalägga möten och möten från e-post. Assistant.to är ett tillägg som inte behöver något alternativt fönster, eftersom det bara behöver det viktigaste från Gmail för att schemalägga listan över väntande saker med ett specifikt e-postmeddelande. Om du är en av dem som får information om scheman och kommande möten i Gmail kan du med detta program schemalägga händelser utan att behöva öppna en ny flik.