5 applikationer för att skapa bilder med fraser att dela

fraser

Om du vill skapa en banner med en slagfras eller ett gratulationskort eller någon bild som du vill lägga upp på sociala nätverk är det möjligt att använda flera gratisalternativ som webbplatsen erbjuder.

I den här listan lämnar vi dig fem alternativ av denna typ, var och en med olika egenskaper som kan tillämpas i en eller annan situation:

recitethis.com

Snabbt och enkelt alternativ.

Det kräver inte registrering, det är bara nödvändigt att ange önskad text och den stil som vi vill använda bland flera alternativ som finns längst ner.

Var glad

Inte heller behöver du registrering.

Resultatet är mindre sofistikerat än i föregående fall, eftersom bakgrunden är platt och effekterna är begränsade, men det finns många färger, ikoner och teckensnitt som kan användas för att skapa en bra banner.

pinstamatic.com

Perfekt för att skapa fraser med författarens namn nedan.

Det är en av funktionerna i Pinstamatic, att skapa offerter, även om det också är möjligt att skapa andra typer av banners med samma plattform.

canva.com: Det mest kraftfulla och flexibla, kan skapa banners av olika slag med anpassade mallar eller skapa från grunden med hundratals tillgängliga element.

I det här fallet behöver du registrera dig.

Bannern som illustrerar den här artikeln är gjord med Canva.

Pablo: Buffer.com-lösning som låter dig inkludera en fras med en anpassad bakgrund.

Anpassningsalternativen är minimala, men resultatet uppnås på några sekunder.