5 aplicaciones Android ayudaran cuerpo perfecto verano

5 Android-appar som hjälper dig att hålla dig i form i sommar

5 applikationer Android ayudaran cuerpo perfecto verano

Den här gången kan du titta på de 5 bästa applikationerna för Android som hjälper dig att hålla dig i form den här sommaren. Upptäck var och en av dess egenskaper och ladda ner dem till din mobil så att du senare kan träna, starta träningsrutiner och till och med börja en gång för alla att fokusera.

Sworki

Med Sworki på din mobil kan du inte bara ha en träningsrutin som standard utan också att du har möjlighet att skapa och anpassa din egen träning maximalt enligt dina förhållanden.

Den enda nackdelen med denna applikation är dock att för att kunna njuta av dess tjänster måste du betala en liten summa pengar ur fickan, men när du laddar ner den till din enhet erbjuder dig en gratis provperiod som varar i 30 dagar.

Hemträning – abs och glutes

Denna applikation kommer att erbjuda dig en effektiv träningsguide som i sin tur endast kommer att fokusera på alla muskler som bildas i delen av buken och glutes, genom 8 minuters instruktionsvideor som du kan se bekvämt från din mobil. Bäst av allt är att den här appen är helt gratis, även om den erbjuder betalda annonser inom dem.

Svett: Fitness Kayla Itsines

Den berömda träningsguruen, Kayla Itsines, har en applikation som inte bara hjälper dig att följa en träningsrutin, men dessutom kommer vi att ställa vissa videohandledning som hjälper dig att följa fysiska aktiviteter Att denna instruktör kommer att indikera dig på bästa möjliga sätt och därmed kan du få den kropp du vill ha så mycket att se ut i sommar.

8fit: Träning och recept

Om det du letar efter i en app som hjälper dig att träna men som i sin tur erbjuder speciellt innehåll kommer det här alternativet att vara det mest lämpliga för dig. Och är att förutom att erbjuda helt personliga måltidsplaner, kommer den här applikationen att hjälpa dig att träna din kropp under denna goda tid på året rutiner som anpassar sig till din fysiska nivå.

7 minuters träning

För att avsluta flyttar vi till utbildning på 7 minuter, en centraliserad träningsapp baserad på kretsrutiner med hög densitet, så om du bestämmer dig för att ladda ner den här appen på din mobil kommer den att vara mycket användbar och i sin tur ge dig bra resultat.