480 interaktiv, professionell programvara för att skapa appar utan programmering

480interaktiv

Varje dag uppstår nya applikationer och för dem som inte vill kämpa med programmeringskoden eller inte har tillräckligt med teknisk kunskap finns det många alternativ som låter dig skapa appar utan programmering, idag kommer vi att prata om en mycket komplett: 480interaktiv .

Det är ett av de mest pålitliga och professionella alternativen, en programvara för att skapa appar på IOS och Android utan att veta hur man programmerar, med mer än 40000 appar skapad av kunder, företag och reklambyråer.

App skapandet är så enkelt som ladda ner 480interactive gratis från din webbplats (tillgänglig för Mac och PC) och börja skapa vår första app, som vi kan ha redo på 10 minuter och testa den på vår enhet så många gånger vi vill tack vare gratis applikation 480i Viewer , en applikationsvisare som innehåller verkliga fall av appar som skapats med 480interactive.

Appar av kataloger, evenemang, guider, presentationer, årböcker, rapporter, tidskrifter, manualer Vi kan skapa applikationer med interaktivt innehåll som videor, panoramabilder, animering, 3D och mycket mer, alltid med support, praktiska resurser och handledning på spanska.

480interactive genererar applikationer med inbyggd iOS- och Android-kod i ett enda steg, vilket undviker hela programmeringsprocessen genom att automatiskt skapa en tom app som vi kan lägga till 100% anpassat innehåll anpassat till mobil med lika vanliga arbetsredskap som HTML, InDesign, PDF, Video, WordPress och andra.

Navigera mellan din vänligt gränssnitt vi kan lägga till logotyper, banners och bilder som kommer att dekorera appens menyer förutom att konfigurera tjänster som push-aviseringar, ett användarhanteringssystem, Google Analytics eller försäljning i appar.

Tack vare InDesign-layout för flera enheterkommer vårt innehåll automatiskt att anpassas till vilken surfplatta eller mobilskärm som helst utan att behöva utföra någon ytterligare konvertering.

Om vi ​​tittar på de appar som har skapats med 480interactive, ser vi sådana viktiga namn som Porcelanosa VR (en virtual reality-applikation kompatibel med Cardboard som möjliggör 360 virtuella rundturer i utställningsrummen i huvudstäderna), ClinicApp (Bibliotek med kliniska fall i appformat skapat av Spanish Society of Cardiology), Bizkaia i tre dimensioner (interaktiv tillämpning av Baskiska museet), Donostia Aste Nagusia (appen för Stora veckan i San Sebastin) eller ED Magazine, tidningen i App-format av Nurse’s Union (SATSE) och den Nurse Development Foundation (FUDEN).

På din webbplats hittar du också all information om priser och tjänster (De har olika priser som anpassas efter appens innehåll, från en enda app med ett enda innehåll till flera appar med obegränsat innehåll) och Kontakt med dem för eventuella frågor eller frågor.

Om du vill utnyttja alla möjligheter 480interaktiva erbjudanden, tveka inte att ladda ner programvaran och börja skapa dina egna appar utan programmering.