4 verktyg för att ladda ner Instagram-foton på vår dator och mobil

Descargar fotos del Instagram

Instagram är ett av de viktigaste sociala nätverken för tillfället, och en del av den relevansen beror på alla verktyg de erbjuder för att ge oss en fantastisk upplevelse när vi publicerar och tittar på innehåll av alla slag, både i bilder och videor. Även om det har olika element saknar det ett mycket viktigt som vi alla hyllar: möjligheten att ladda ner foton utan att behöva ta dina egna bilder.

Av vissa anledningar har vi behövt ladda ner ett foto på vår enhet, antingen dess egna eller en annan användares, men vi hittade nyheten att applikationen inte integrerar den här funktionen, så vi måste leta efter andra alternativ, dessa 4 är Vi presenterar nedan de bästa i branschen. Dessa verktyg De används för datorer och vi hittade också en som är tillgänglig för mobila enheter.

InstaG Downloader: Detta är en Chrome-förlängning som har utformats enbart för att hjälpa oss ladda ner foton och videor från appen. Med det kan vi spara innehållet i Google Drive och konfigurera inställningarna som finns i ikonen längst upp till höger i sökmotorn. Det spelar ingen roll om du behöver återställa dina gamla foton från din profil eller få en annan användares, för med det här alternativet kan du få alla typer av bilder och klipp inom det sociala nätverket.

Dinsta: Om du istället för en förlängning behöver en superenkel webbplats är Dinsta det bästa verktyget för det. Det här är en webbplats där vi bara behöver placera länken till bilden eller videon så att den kan laddas ner till datorn. Kopiera bara länken, klicka på den markerade fliken, klicka på Go och du är klar! Nedladdningen börjar.

Ladda ner gram: Det här alternativet har samma nedladdningsmekanism som den tidigare. Det är också en webbplats som har avsnittet för att klistra in länken till fotot eller videon och det mindre fönstret för att ladda ner fotot på datorn. Det enda som innehåller tillägg till ovanstående är en reklam, vila, bara de två flikarna som intresserar oss.

InstaSaver: Och vi avslutar toppen med en applikation för Android-enheter. InstaSaver är ett verktyg som låter oss få foton och videor via sin intuitiva plattform. Stegen för att utföra denna åtgärd är extremt enkla: du kopierar innehållslänken på Instagram, klistrar in den i appen och klickar på get or download och voila, du kan nu njuta av bilden eller videon i galleriet på din smartphone.