4 av de mest kända youtubrarna så att du kan lära känna andra regioner genom deras erfarenheter

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Att känna till de mest attraktiva landskapen och platserna är något som alla, absolut alla vi vill, men som på grund av brist på pengar och tid inte kan uppnås så mycket som vi hoppas. Ibland planerar vi årets semester utanför vårt lands gränser till en enda destination eller region och kommer att investera mycket tid i att förbereda resan, för att ha lösningsmedel de krav som vi uppmanas att komma in i landet, se det är att det är kultur osv. Även om detta var mycket lättare om vi tittade på en YouTube-kanal med all information om webbplatsen och destinationen.

Det finns kanaler på YouTube som hanteras av människor med en resande anda. Dessa berömda Youtubers är de användare som visar oss genom kamerans objektiv de mest imponerande platserna i världen, vad deras erfarenhet har varit, vilka krav som behövs för att komma in, hur mycket är den ungefärliga budgeten som man måste ha för att njuta av de mest kända attraktionerna, vad man ska göra och vad man inte ska göra när man lär sig om en kultur, bland annat.

Här är fyra av de mest kända kanalerna som inspirerar alla att resa. Om du inte ska resa kan du observera kulturen i landet som du alltid har velat besöka.

Alanxelmundo

Aln Estrada är en mexikaner med mer än 10 års erfarenhet av världsresor. I mitt fall ser jag honom vanligtvis ett par gånger i veckan för att lindra stress genom att observera paradiset som finns utanför mitt land och på andra kontinenter. Hans videor ger ett perfekt perspektiv på hur regionen han besöker är. Hans kanal har mer än 837 000 prenumeranter och många av hans videor överstiger 2 miljoner besök. I profilen på din kanal kan vi se tips och råd för att resa utan att behöva gå igenom smärtsamma situationer eller som lätt skulle ha kunnat undvikas.

Han har rest genom Spanien, USA, England, Franska Polynesien, Tjeckien, Island, Marocko, Dubi, Nepal, Peru, Guatemala, Ryssland, Italien, Uganda, Uruguay, Thailand, Argentina, Nederländerna, bland andra destinationer, alltid tillsammans med en Sony- eller Canon-kamera, båda är deras favoritmärken.

Hej nadine

Den här kanalen tillhör Nadine Sykora, en ung kvinna som har haft möjlighet att täcka mer än 49 länder under sin 6-åriga karriär som vlogger. 2014 var han bland de 130 mest inflytelserika resebloggarna. På hans kanal kan vi också hitta tips för att packa bagage, planera resan och hur man ska ha en perfekt semester.

Casey Neistat

Med äventyr och utgående upplevelser som visas genom hans Canon EOS 70D, G7X och till och med hans DJI Phantom 4-drönare är Casey en av branschens största på YouTube. Han har för närvarande mer än 7,5 miljoner abonnenter på sin kanal packad med information om destinationer och platser som många förbiser. Flera av hans videor överstiger 5 miljoner besök, siffror som talar om kvaliteten på det innehåll han publicerar.

Nekojitablog

För älskare och nyfikna på japansk kultur berättar detta par som består av en spansk och en japansk kvinna livet i ett av de mest utvecklade länderna när det gäller teknik. Hans videor svarar på hundratals frågor om hur livet är i den regionen i världen, vilka saker som inte är tillåtna att i ett annat land skulle ses som normalt, bland annat mattyperna. Om du planerar att resa till Japan, eller om du vill veta lite om denna fascinerande kultur, tveka inte att stanna vid dess kanal som har mer än 1,2 miljoner abonnenter.