4 appar för att kontrollera aktiekurser och ekonomiska nyheter

Bloomberg-appen

För det professionella, akademiska området, de som vill känna till resultatet för sina personliga portföljer eller bara nyfikna, här är ett kompendium av praxis men mycket kompletta gratis mobilapplikationer fulla av värdefull teknisk och social information på marknaderna, naturligtvis, med verkliga -tid uppdateringar:

1.Bloomberg Business (iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone)

Bloomberg, ett världsberömt företag för sin finansiella mjukvara och hårdvara, har ett bra kompendium av applikationer för flera enheter – även för klockor – med aktiedata och relevanta nyheter från finanssektorn. Bloomberg Business är kanske det mest användbara för allmänheten genom att uppmärksamma dess design, ursprungliga innehåll, personalisering av uppföljningar och uppdelning av informationsresurser.

2. StockTwits (iOS, Android)

Naturligtvis är en av orsakerna till den finansiella marknadens volatilitet den också varierande uppfattningen hos allmänheten, dess optimism och pessimism. Magiken i StockTwits, förutom att du kan följa åtgärder av intresse som andra appar, är att använda användarnas åsikter på Twitter om specifika titlar och sedan tillämpa sentimentala analysmetoder och veta vad som är slående, i realtid, detraders och investerare från hela världen.


Läs också: 10 ställen att hitta affärs-, ekonomiska och finansiella siffror och information


3. Portfölj (iOS)

Portföljapplikationens eleganta och klassiska gränssnitt, utrustat med karakteristiska metoder, gör det till ett av de bästa tillgängliga alternativen för att följa åtgärder i allmänhet, hålla koll på relevanta marknadsrörelser – även med push-meddelanden-, granska relaterade nyheter, känna till prestationsimporten personliga portföljer från andra tjänster och får automatiska rapporter med minimalistisk grafik.

4. Yahoo Finance (iOS, Android)

Yahoo Finance och dess helt nya app erbjuder avancerad och personlig spårning av intressanta åtgärder med interaktiva grafiska rapporter som till och med kombinerar data från flera actiontitlar samtidigt. Naturligtvis tillåter Finans omfattande kunskap om marknaden snabbt att visa rapporter om trender och slående marknadsförhållanden, utvecklingen av den egna aktieportföljen och nyheterna som fullständiga och uppdaterade.