4 appar för att hitta en partner

amor

Att hitta vår bättre hälft kan i de flesta fall vara en av de svåraste sakerna i våra dagliga liv. Det finns de som försäkrar att de inte behöver en halv frukt för att känna sig lyckliga och älskade, men de behöver en komplett apelsin för att bära stabilitet i alla sinnen. Andra nöjer sig med att leva ett liv utan stress eller känslomässiga problem; För att göra detta tillgriper de tillfälliga möten och i de flesta fall sporadiskt, något som är lätt att hitta på webbplatser som amigae.com och liknande.

Oavsett om man ska flirta eller hitta en stabil partner, idag anger vi dessa fyra verktyg som integreras i deras designmekanismer och plattformar som är idealiska för människor som vill ha både ett fast förhållande och även för dem som inte komplicerar livet för att hitta sin kärlek. På det sättet kan du få din partner med ett enda klick för att starta en konversation på några minuter.

tinder

Förmodligen en av de mest använda gratis dejtingsapparna idag. Tinder är så enkelt och praktiskt att det inte finns mycket att förklara angående dess mekanism. Det enda som bör göras är skjut till vänster användarens profil som inte intresserar dig och till höger de som lyckades göra ditt intryck. Senare, om personen som gillades också väcker intresse för att prata och returnerar liknande, skapar plattformen automatiskt en chatt för konversationen mellan båda personerna.

Genom geolokalisering erbjuder denna applikation möjlighet att söka efter användare som är några kilometer runt; om de är 5, 10, 20, 50, 100, etc. Bland några av dess nyheter är sökandet efter musikaliska intressen mellan båda människorna, detta tack vare Spotify. Det tillåter också män och kvinnor att chatta utan att visa all sin information eller profil, allt detta justerbart på plattformen.

Tinder: Android | iOS

Möt mig

På andra plats är MeetMe. Även nedladdningsbar utan kostnad, den här applikationen också antar geolokaliseringsmekanismen för att söka efter människor som tycker om och har samma intressen och smak gemensamt. Varje man eller kvinna över 17 år kan njuta av och träffa människor som är nära sin plats. Du kan ansluta till Facebook för att importera foton och information av större relevans och intresse.

MeetMe: Android | iOS | Windows 10

Happn

Om du har träffat någon på gathörn och vill återvända några sekunder för att prata med dem, med Happn kan du göra det bekvämt från din mobila enhet. Perfekt för dem som möter ögon mitt på gatan och känner lite känsla. Happn gör det möjligt att känna till namnet och profilen på användaren som du har hittat i alla delar av staden. Visar antalet gånger de har passerat, exakt tid och plats.

Applikationen visar profilen för användaren som har gillat dina foton, om det finns en ömsesidig smak kommer Happn att skapa en chatt för att starta konversationen. Du kan ansluta till Facebook. Finns också gratis.

Happn: Android | iOS | Windows-telefon

Badoo

Vi avslutar listan med Badoo: det saknade körsbäret på kakan. Man kan säga att Badoo är det den äldsta dejtingsappen genom tiderna, tungvikt av dejtingsappar. Badoos början började på datorer via sin webbplats. Senare, när man såg det stora antalet användare som gynnade och hittade sin idealpartner genom plattformen, var det att användningen implementerades på mobila enheter. Användningen är enkel: den ger information, gillanden, rutiner och allt som är viktigt i ditt liv för att få användare med liknande smak.

Ju mer information om personliga intressen och smak finns i profilen, desto lättare är det att hitta en partner eller vänskap. På samma sätt visar den profilerna för användare som ligger på korta avstånd från din plats. Mer än 300 miljoner användare har använt Badoo utan kostnad, ett betydande antal som ger deras stol relevans.

Badoo: Android | iOS | Windows-telefon

Om det av någon eller annan anledning har varit svårt för dig att hitta den perfekta partnern, eller å andra sidan, om försöket att flirta utan åtagande av någon anledning misslyckades, är vi helt säkra på att någon av dessa applikationer kommer att göra slut på det dåliga strimma i saker sentimentala.