365cons, en webbplats där en designer laddar upp en annan ikon dagligen

365cons

Som många av er kanske vet, rekommenderar vi ofta några av de bästa resurserna för grafiska designers tillgängliga online. Vid detta tillfälle har vi blivit särskilt imponerade av 365cons, det nyfikna projektet från en grafisk designer baserad i Seattle (USA), som Det har föreslagits att skapa en daglig ikon under ett helt år och dela den på Internet.

Specifikt sedan 1 januari 2016, Amy Devereux laddar upp till 365cons en annan ikon som besökare kan ladda ner i .SVG-, .PNG- eller .LINK-format. Hittills har webbplatsen vi pratar om redan 57 olika ikoner av de mest slående.

Som anges på sin webbplats är målet att ladda upp en annan ikon under varje dag 2016, med idén att utforska flera olika stilar och öva både design och teknik. Dessutom står det att var och en av ikonerna är direkt relaterad till något som hände med den just den dagen.

Utan tvekan är det en webbplats som kommer att vara mest intressant för alla som ägnar sig professionellt åt designvärlden. Du kan besöka Amys webbplats via följande länk.

Länk: 365cons.