3 verktyg för att dela stora filer över Internet

Imagen

Säkert vid mer än ett tillfälle skulle du behöva skicka en stor fil över Internet, en uppgift som kan vara lite komplicerad om vi inte har de nödvändiga verktygen. Trots detta kan vi på Internet hitta massor av kvalitetsverktyg för att nå vårt mål. Vi lämnar dig med några av de bästa.

Om du letar efter ett gratis verktyg med vilket skicka filer upp till 2 GB över InternetWeTransfer är ett av de mest intressanta alternativen. När det gäller dess funktion är det väldigt enkelt. I själva verket behöver vi bara ange vår e-postadress och vår mottagares, lägga till ett meddelande och bifoga önskad fil: WeTransfer tar hand om resten. Verktyget har en betalningsplan om vi vill arbeta med filer på upp till 20 GB.

Vi har redan pratat med dig tidigare om pCloud Transfer, ett enkelt verktyg att skicka och dela filer upp till 5 GB helt gratis. Liksom det tidigare alternativet måste du bara ange e-postadresserna till mottagaren och avsändaren och bifoga filen. En av styrkorna med pCloud Transfer är möjlighet att kryptera våra dokument inklusive ett lösenord.

DropSend är ett annat alternativ att tänka på när vi måste arbeta med tunga filer. I detta fall verktyget Den har en kostnadsfri användningsplan med vilken vi kan skicka filer på upp till 4 GB (dock med en begränsning på fem leveranser per månad). Driften av DropSend är identisk med de tidigare alternativen, så det är ett intressant verktyg för undvik nuvarande e-postbegränsningar.