3 sätt att ladda ner Torrents utan att ha en klient installerad

ladda ner

De av oss som använder torrentfiler för att dela information, både offentligt och privat, är vana vid att använda extremt välkända klienter och sökmotorer runt om i världen, även om det finns andra verktyg som kan hjälpa mycket att förbättra produktiviteten och anpassa processen till olika situationer.

Jag kommer att kommentera här på tre exempel, applikationer som har torrents som huvudpersoner och som gör det möjligt att få data utan behov av en klient installerad på vår dator.

torrent2exe: Ett program som begär adressen till en torrentfil och skapar en .exe så att nedladdningen av den önskade filen när den startar. Det är ett idealiskt alternativ för dem som inte använder eller inte kan använda en klient som utorrent, bitTorrent, ares etc.

zbigz.com: Vi anger url för en torrentfil eller laddar upp den vi vill ha och erbjuder oss filen för direkt nedladdning. Det handlar om en online bittorrent-klient som håller torrentfilen på din server i sju dagar så att vi kan ladda ner den utan att ha en klient installerad, liknande vad den gör bitlet.org eller gjorde torrific.com förr.

Boxopus: Lösning som tillåter spara i Dropbox filen som anges av torrenten som vi rapporterar. På detta sätt behöver vi inte oroa oss för att ha en klient, eftersom önskad fil laddas ned automatiskt till vårt Dropbox-konto. Boxopus, efter lanseringen, blockerades av Dropbox, även om det verkar som om de kommer att arbeta med något alternativ i framtiden med ett annat lagringssystem utan att för närvarande ange någon tidsfrist för denna uppgift.