Juegos de tenis para Android

3 ping pong-spel för Android

Juegos de tenis para Android

Ping pong eller bordtennis är inte bara tillgänglig i verkliga livet utan kan också spelas på ett underhållande sätt från mobilen. För att säga sanningen är leveranskatalogen med detta tema ganska omfattande, men med en liten sökning har vi hittat 3 av de bästa gratisalternativen för din enhet.

De tre titlarna som du ser nedan kan laddas ner gratis på vilken Android-mobil som helst. Lär dig om de viktigaste egenskaperna hos var och en och testa dem på din smartphone tills du hittar den bästa för dig.

Ping Pong Masters

I denna del spel är 11 poäng, du har mer än 30 typer av motståndare och olika tekniker för att slå bollen. På samma sätt har Ping Pong Master utmärkt realistisk grafik och erbjuder möjligheten att få 40 modeller av racketar genom att lägga till poäng för att köpa dem över mer än 90 nivåer genom olika tävlingar.

Bordtennis 3D

Detta alternativ integrerar de exakta reglerna för bordtennis perfekt. Här kan du också styra din racket med fingret och göra rörelser för att slå bollen. Överraska din motståndare med ett kraftfullt slag eller engalos dem med ett lätt slag som lär dig att använda hela bordet, så exakt som möjligt för att bli bäst.

Förutom ovanstående bör du ta hänsyn till det varje gång du avancerar i världsturneringen i bordtennis blir dina motståndare mer erfarna, så du bör försöka ha bättre tekniker för varje spel. Liksom den tidigare är det ett helt gratis tennisspel.

Bordtennis Master 3D

Tennis Master 3D är inte särskilt komplicerat när det gäller att manövrera racketen. Spelsystemet är enkelt och roligt samtidigt. Det finns inga förvirrande alternativ här, bara tre spellägen: nybörjare, mellanliggande och svår. I den här titeln har du ingen distraktion eftersom du bara kommer att vara med din racket på bordet som inte är omgiven av något föremål. Bordtennis har fått 4,1 betyg med över 5700 5-stjärniga recensioner, så det rekommenderas också till 100%.