3 interaktiva kartor för Game of Thrones fans

3 interaktiva kartor för Game of Thrones fans

Fler och fler fans av Ett spel om troner, antingen i sin version av TV-serien eller i dess fantastiska böcker, och webben vet hur man reagerar på denna passion med otroliga resurser, ofta inofficiella, som vi kan komma åt för att bättre förstå den presenterade världen.

quartermaester.info

Den här interaktiva kartan är fantastisk, den erbjuder ett Google Maps-system som gör att du kan känna i detalj varje region, med möjlighet att se rutten som tas av huvudpersonerna i böckerna, de regioner som domineras av varje familj och olika data beroende på kapitel vi är inne i läsning (eller avsnitt som vi tittar på).

sermountaingoat.co.uk

Den tidigare är baserad på den här andra kartan och ger resurser som gör att vi kan zooma och inkludera lager av information som originalet inte hade. På denna webbplats kan vi ladda ner originalbilden (kartan) i hög upplösning och till och med gå online till ett blygsamt gränssnitt för att visa mer information om ritningen.

I Google Earth

Och om du föredrar att navigera på kartan i 3D kan du inte missa Google Earth-versionen som också gjordes av sermountaingoat.co.uk, eftersom du måste ladda ner KMZ-filen för att integrera den i Google Earth som vi har installerat på vår dator.