23snaps comes the Android platform in beta phase

23snaps kommer Android-plattformen i beta-fas

23snaps kommer Android-plattformen i beta-fas

Under juni månad i år presenterar vi det sociala nätverket 23snaps, som gör det möjligt för föräldrar att skapa publikationer genom att ta bilder och videor om deras småbarns utveckling för att dela sådana händelser med familj och vänner närmare. I grund och botten tillåter det föräldrar att skapa en mer privat miljö så att statusuppdateringar endast når de personer som väljs av deras nära familjemiljö.

Statusuppdateringar kommer att publiceras i realtid på tidslinjen när de görs och därmed ha en digital inspelning av alla ögonblick som fångats och publicerats och bildar därmed ett album med bilder och videor.

Hittills var 23snaps endast tillgängligt för iOS-mobilterminaler och även tillgängligt via webben, även om det under några dagar också har varit tillgängligt för Android-plattformen i beta, så det finns några funktioner att fortsätta implementera, och även några av de redan inbyggt kanske inte fungerar korrekt. Windows Phone-användare måste veta att en version för deras plattform är på väg, och att 23snaps också planerar att sälja fysiska kopior av de tagna bilderna.

Länk: 23snaps på Google Play | Går: TNW