200 gratis vektorikoner att använda på Google Maps

Kartaikoner

Om vi ​​funderar på att arbeta med projekt som är baserade på Google Maps kommer vi att märka att det inte har för många alternativ i ikoner, för att anpassa hur vi vill att de olika sevärdheterna ska visas, men vi kan ta hänsyn till vissa alternativ som Map Icons Designer.

Map Icons Designer är ett paket med 200 vektorikoner som ger oss fler alternativ när vi pekar på platshållare, POIS eller något element som ska markeras i applikationer som fungerar med Google Maps.

Förutom att ha de vanligaste markörerna (som de som indikerar restauranger, sjukhus, hotell, flygplatser) har den också en intressant kombination av ikoner som vi kan använda på ett kreativt sätt eller för att tillhandahålla de situationer eller platser som inte täcks av ikonerna. från Google Maps. Och som en bonus har den 10 stift i olika färger med möjlighet att ändra dem, anpassa storlek och färg.

För att veta om det här är vad vi letar efter kan vi förhandsgranska alla ikoner som utgör paketet på presentationssidan. Vi kan ladda ner paketet gratis (i PNG och PSD, i olika storlekar) och använda det fritt för både personligt och kommersiellt bruk, vilket dess skapare indikerar.