2 verktyg för att jämföra tiden mellan olika tidszoner

Imagen

Idag är det ganska vanligt att vara en del av arbetsteam vars medlemmar är spridda över olika delar av världen, antingen tillfälligt (för affärsresor) eller på obestämd tid. I denna typ av situation kan det vara svårt att vara medveten om vilken tid det är på varje plats. Lyckligtvis på Internet hittar vi verktyg för detta.

En av de enklaste är Homeslice, ett verktyg som låter oss jämföra tiden var som helst i världen. Utan tvekan är en av fördelarna med denna webbplats möjlighet att lägga till så många städer som vi vill, eftersom Homeslice-gränssnittet kommer att justeras för att visa dem alla bredvid varandra. Som du kan se på skärmdumpen som visas ovan visas aktuell tid längst upp på webben, vilken underlättar konsultationen av aktuell tid i de angivna städerna. Rekommenderas helt.

Om du inte behöver ett så avancerat verktyg som Homeslice har vi också enklare verktyg tillgängliga på Internet, till exempel The Time Zone Converter. I det här fallet tillåter webbplatsen vi pratar om bara att jämföra tiden i två olika städer, så Detta är ett intressant alternativ om alla lagmedlemmar normalt arbetar på samma plats, förutom tillfälliga undantag.. Vi tar tillfället i akt för att belysa möjligheten att välja om vi vill ha en 24-timmars- eller 12-timmarsur. Slutligen är det intressant att nämna tillgängligheten av en app för iOS.