1Password låter dig använda Touch ID och Touch Bar på nya Macbook Pro

touch-id-1 lösenord

Tillsammans med Touch Bar är den största nyheten i nya MacBook Pro Touch ID som kommer att ersätta den bärbara datorns strömbrytare för att berika de olika interaktionerna med tjänster och applikationer när det gäller säkerhet.

På samma sätt, tillsammans med Touch Bar, den nya OLED-skärmen som kommer att visa snabba och specialiserade åtgärder beroende på vilket verktyg som används, till exempel när du använder Microsoft Office för Mac, beror dess framgång på hur praktiskt det är för användarna och vad båda uppmärksamma utvecklarpubliken att utnyttja dess möjligheter. Av denna anledning är det värt att nämna idag att Touch ID och Touch Bar måste lägga till en enastående allierad: 1Password.

Människorna bakom denna populära lösenordshanterare som ger åtkomst till dussintals tjänster och applikationer på ett säkert sätt och med bara ett huvudlösenord har publicerat detaljerna om planerna de har med Touch ID och Touch Bar på bloggen för sitt ansvariga företag. , särskilt och som det redan är gjort på iPhone, vilket gör det möjligt att inte längre logga in med ett huvudlösenord utan bara med ett fingeravtryck tack vare Touch ID, med kontoförslag som visas i Touch Bar.

Och när vi talar om Touch Bar, är det avsett att underlätta alla typer av 1Password-åtgärder inom den, som att växla mellan grupper av lösenord, skapa nya omedelbara inloggningar eller skapa säkra lösenord. Så här ser modellerna som väntar på deras snabba och förestående implementering:

Mer information: 1Password officiella blogg