10 webbplatser och appar för att lära sig språk gratis

IDIOMER

Säkert att lära sig ett nytt språk fanns i listan över syften för 2017.

Den goda nyheten är att det inte alltid är nödvändigt att gå i lektioner och slösa bort mycket tid, det finns många webbplatser och applikationer för din smartphone eller surfplatta som erbjuder dig att studera det språk du vill ha intuitivt, enkelt och med flexibel tid. Många av dem betalas, men det finns ett stort belopp som du kan få gratis. Nedan visar vi dig 10 webbplatser och applikationer för att lära dig språk gratis:

1 – Babbel: Babbel är en av de bästa applikationerna vi kan hitta för att lära oss språk. Den här webbplatsen är inte helt gratis, men den har några avsnitt som vi kan komma åt utan kostnad. Den fungerar genom applikationen och webbversionen och erbjuder fjorton olika språk, bland dem; Engelska, tyska, franska, italienska, ryska, portugisiska, bland andra.

Babbel har ett annat sätt att lära sig: försök att integrera i det dagliga (konversationer etc.) så att du kan lära dig språket lättare.

2 – Italki: Italki är en annan perfekt webbplats för att lära sig språk, den har mer än 50 språk tillgängliga och ett sätt att lära sig mycket lik Babble. Det handlar om att skapa samtal med olika människor från det land vi vill lära oss. Vi kan prata med lärare, studenter och andra. Det erbjuder ett brett samhälle att svara på frågor, förutom privata lektioner med lärare som har en officiell certifiering.

Italki är också tillgängligt via mobilappen.

3 – Lingualia: I lingualia ger det oss bara möjligheten att lära oss antingen engelska eller spanska. Ändå är det en av de bästa vi kan lära oss i vår egen takt. Den anpassar sig till din tillgängliga tid och du kan lära dig från olika nivåer. Lingualia är också kompatibel med din smartphone.

4 – Busuu: Busuu erbjuder dig att lära dig vilket språk som helst på bara 10 minuter om dagen. Denna applikation har 12 tillgängliga språk, inklusive: franska, tyska, ryska och till och med turkiska eller kinesiska. Det erbjuder dig olika övningar att lära dig, korrigeringar av modersmålstalare och andra aktiviteter. Vi måste nämna att vi har en gratis plan och en premiumplan, den senare med många fler alternativ.

5 – Duolingo: Duolingo är ett av de mest kända alternativen. En webbplats som låter oss lära oss språk gratis genom att använda den som om det var ett spel: Ju mer korrekta svar, desto mer skiljetecken har du. Den har också en mobilapplikation.

6 – Memrise: Menrise är ett annat program för att lära sig olika språk gratis, miljontals människor använder det. Det har tusentals kurser att lära sig, var och en med en annan tid, alltid med olika aktiviteter.

7 – RhinoSpike: Denna webbplats för att lära sig språk fungerar på ett annat sätt. Det handlar om att skriva ordet eller texten, en person som talar det språket översätter det naturligt och skickar en ljudfil med det översatta ordet så att du kan höra det. Utan tvekan ett sätt att lära sig annorlunda än resten, vilket aldrig gör ont för att försöka.

8 – BBC-språk: BBC Lenguages ​​låter dig lära dig mer än 33 språk, inklusive: franska, grekiska, kinesiska, engelska, italienska bland andra. Denna webbplats erbjuder olika kurser och sektioner för varje språk, så vi kan välja den som bäst passar våra behov.

9 – Lär dig ett språk: Lär dig ett språk är en gratis webbplats perfekt för att lära dig språk. Du kan lära dig mer än 1400 ord gratis, och det erbjuder olika kurser för att lära dig som vi vill.

10 – OpenCulture: en blogg om kulturella frågor som innehåller en sektion tillägnad gratis språkkurser. I dem kan du lära dig mer än 48 språk, från grundläggande onlinekurser till filmer och böcker. Designen är inte den mest praktiska eller den vackraste, men det är utan tvekan en av de bästa vi kan hitta för att hitta resurser för att lära sig språk på ett mer avancerat sätt.