10 sökmotorer för att ladda ner gratis ikoner

ICONOS

Ikonerna är praktiskt taget nödvändiga för alla typer av projekt, särskilt för de som är relaterade till datorer och webbdesign. Vi ser dem varje dag på vår dator, smartphone eller surfplatta och de hjälper oss att enkelt identifiera de åtgärder som är inblandade.

Om du är (eller vill komma in i) en värld av programmering och webbdesign, kommer du att veta att utforma ikoner kan vara komplicerat, så om du har blivit galen på jakt efter högkvalitativa ikoner gratis, ger vi dig lösningen. Idag visar vi dig tio sökmotorer för att ladda ner ikoner gratis, med olika mönster, storlekar och format:

1 – flaticon: I FLATICON kan vi hitta mer än 294 tusen gratis ikoner, webben är väldigt intuitiv, vi kan söka efter ikoner med ord, och de är alla av mycket god kvalitet. Vi kan visa ikonen och ladda ner den i olika format, bland dem. PNG, SVG, EPS, PSD. Flaticon är ett projekt av freepik, ett välkänt spanskt företag som specialiserat sig på att erbjuda grafiska resurser av alla slag.

2 – Icons8: På den här webbplatsen kan vi hitta tusentals gratis ikonpaket av olika typer. Den fria versionen är begränsad i storlek 100 × 100 och kräver en obligatorisk länk till källan, vilket gör det möjligt att köpa hela paketet för att ha obegränsad tillgång till alla resurser utan någon skattebegränsning.

3 – MrIcons: MrIcons är en av de bästa webbsidorna vi kan hitta för att ladda ner ikoner gratis. Vi kan också söka och ladda ner den i olika format. Ikonerna vi hittade är av mycket god kvalitet.

4 – Iconspedia: I Iconspedia kan vi hitta tusentals ikoner av hög kvalitet, dessa klassificeras efter kategorier, även om vi också kan göra en sökning med ord, många av de ikoner som vi kan hitta är gratis, men vissa betalas.

5 – IconSeeker: IconSekeer är en enkel och mycket praktisk webbplats för att ladda ner ikoner. Vi kan söka efter dem med nyckelord. Vi hittar hundratals gratis högkvalitetsikoner samt olika royaltyfria vektorbilder.

6 – iconfinder: På den här webbplatsen kan vi hitta mer än en miljon ikoner, det finns många att betala, men vi hittar också ett stort utbud av gratisikoner och med mycket bra design. Webbplatsen är väldigt intuitiv, vi kan filtrera sökningar efter ord, efter pris, pixlar och till och med efter typ av bakgrund.

7- Ikonarkiv: I Ikonarkiv hittar vi ett stort utbud av ikonpaket, många av dem gratis. Vi har mer än 500 tusen ikoner av olika form, storlek och design. Webbplatsen är väldigt enkel att använda och vi kan filtrera sökningar efter de mest populära, de nyaste och efter kategorier.

8 – RoundIcons: Det här är en annan bra webbplats för att ladda ner ikoner gratis. De som vi hittar i RoundIcons är av hög kvalitet och har en otrolig design. Många av dessa ikoner betalas, men vi kan hitta en kategori med många gratis.

9 – Icon Pot: I Icon Pot kan vi hitta ett stort utbud av gratis ikoner och ikonpaket med olika format och mönster. Vi kan söka efter kategorier, och i varje ikon hittar vi andra användares betyg så att vi kan veta om dess kvalitet är bra.

10 – Hitta ikoner: Och sist men inte minst; Hitta ikoner, den här webben med gratis ikoner är en av de bästa vi kan hitta online. Vi kan söka bland mer än 400 tusen gratis ikoner i olika format. Vi hittade också några bilder och vektorer. I vissa måste vi betala upphovsrätten, men andra är 100% gratis. Det som är mest slående med denna portal är att användaren kan registrera och tillhandahålla sina egna ikoner.