Skidsemester i Österrike

Besluta att våga sig in i Europa genom att välja skidsemester Österrike kan väl representera ett av de bästa valen du kan göra när det gäller att välja topporter och skidbackar i denna region. Österrike har en mängd semesteralternativ när det gäller skidsemester, för att inte tala om backar och orter som passar alla typer av skidentusiaster samt att vara tillgängliga för olika nivåer av förmåga och skicklighet när det gäller att ta itu med skidbackarna.

När man tittar lite närmare på skidsemester i Österrike är man verkligen bortskämd för valet, eftersom det finns så många alternativ att tillgå, med en hel del av de kända skidregionerna som äger egna snöfallmaskiner, om naturen inte kommer till festen!

En av de mest kända, och kanske klassificeras som en mer ”avancerad” region för att överväga skidsemester Österrike är den för St Anton, som faktiskt är officiellt känd som Sankt Anton am Arlber.

För dem som letar efter mildare backar inom samma slags område och för skidsemester Österrike, är lägena Lech och Zürs i delstaten Vorarlberg säker på att ge bra alternativ. Dessa områden tillsammans med St Anton, St Christof och Stuben utgör Arlbergregionen, vilket ofta anses vara ett av de bästa vinterferieområdena i Österrike.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *