Älskar du Spanien men är trött på Hotell?

För oss svenskar är Spanien alltid ett kärt återseende, det är ett favoritland för många och det är lätt att förstå med den stora variation som finns. Underbara stränder, vackra ögrupper och magnifika metropoler. Sen har vi den utomordentliga maten som alltid faller i smaken, kulturen och allt som finns att se! Det är helt enkelt delar som vi älskar, men hur många av oss har inte tröttnat på alla dessa hotell som inte ger någon vidare variation och har ett begränsat område man kan röra sig på? Det gäller nog de flesta av oss, just därför är det de bästa av tider som vi lever i nu när det är så lätt att hitta och hyra semesterbostäder i Spanien i form av hus, lägenheter och det finns en och annan herrgård om man vill lyxa till det. Men vilka är fördelarna med att göra detta? Det ska vi ta upp i följande punkter.

Friheten

Friheten att kunna sova ut på morgonen och inte stressa iväg till en hotellfrukost och bara ta det lugnt på en atriumgård eller en härlig uteplats med underbar utsikt och en kopp kaffe som är precis som du vill ha den. Friheten att kunna röra sig som man vill och inte delta i en massa smått påtvingade aktiviteter, är något vi värdesätter högt. Avskildheten i och med det är något vi också uppskattar. För visst är det skönt att bara vara.

Kostnad

Det är avsevärt mer ekonomiskt i de flesta fall att ordna ett drägligt boende genom att hyra privat. Och visst gäller ”ska det smaka får det kosta” i detta fall, så man får det man betalar för. Men tänk på att genom att spara på boendet får man mer pengar över att röra sig på.

Flexibilitet

Om man har små barn eller husdjur eller både och helt enkelt, kan hotell i många fall vara mycket mindre flexibla vad gäller mat och om man ens får ha husdjur med sig. Att kunna laga den egna maten hjälper mycket i detta fall och att inte behöva lämna våra pälsklingar hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *